Cash Rebate – Ini Caranya Nak Makan Vitamin/Supplement PERCUMA | Aini Salleh

Siapa yang tak suka dengan benda percuma? Semua suka kan. Lagi-lagi dapat makan produk kesihatan/vitamin yang premium secara percuma.

Nak makan vitamin/supplement percuma ini dengan syarat utama dia ialah kena jadi ahli Shaklee berdaftar terlebih dahulu.

Kenapa nak jadi ahli terlebih dahulu?

Ini kerana nak makan vitamin secara percuma anda perlu mendapatkan CASH REBATE. Dan melalui cash bonus inilah yang akan membantu anda untuk membeli vitamin Shaklee tanpa mengeluarkan duit poket dan gaji sendiri. Best kan.

Dan hanya ahli yang berdaftar sahaja yang layak mendapat bonus yang akan dimasukkan ke dalam akaun setiap 14 haribulan.

Malah dari cash bonus ini juga anda boleh menggunakannya untuk keperluan lain seperti barang dapur, bayar loan rumah dan kereta dan sebagainya.

Inilah salah satu keistimewaan bila menjadi ahli berdaftar Shaklee.

Ramai yang salah faham bila menjadi ahli wajib berbisnes. Tetapi sebenarnya tidak perlu. Dengan menjadi ahli, nak membeli vitamin/supplement dengan harga special pun cukup.

Win win situation la kan. Makan percuma kena la menjadi sebahagian dari family shaklee. Barulah terbit kasih sayang dan semakin lama semakin jatuh cinta dan ingin kekal bersama merasai keistimewaannya.

Dan nak jadi ahli ini pun melalui dua iaitu secara berbayar atau secara percuma

Ok Aini nak sentuh berkaitan dengan secara percumakan yang mana beli je 100uv automatik free. Malah jika ditopup sehigga 150uv akan layak dapat bonus

Pengiraan bonus adalah seperti berikut.

Berbayar RM35 pun boleh makan vitamin/supplement percuma iaitu dengan menyebarkan kebaikan produk kepada orang lain dan capai bonus tertinggi.

 

Nak mendaftar Shaklee? Contact Aini di sini < 012 399 0287 >

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *