Pengedar Shaklee Senawang Seremban Negeri Sembilan | Aini Salleh

Alhamdulillah Shaklee semakin dikenali ramai sekarang. Dan semakin ramai yang ingin sihat dengan mengamalkan produk Shaklee.

Setelah bergelar surirumah, Aini banyak menjalankan bisnes Shaklee dari rumah dan kawasan sekitar dan sekaligus menjadi PENGEDAR SHAKLEE Senawang, Seremban, Negeri Sembilan.

 

PENGALAMAN

Aini dah mulakan bisnes Shaklee ini sejak dari tahun 2016. Dan sehingga kini, setelah 7 tahun masih lagi setia mengamalkan produk Shaklee dan membantu orang yang diluar sana untuk sihat dengan Shaklee dan menjana pendapatan bersama Aini dan team dibawah bimbingan Aini iaitu team IMPEEYAN.

TESTIMONI

Sebelum menjadi PENGEDAR SHAKLEE, Aini bermula dengan diri sendiri terlebih dahulu. Jadi Aini amalkan Set Penyusuan Shaklee untuk diri Aini sendiri dan Set Sendi dan Saraf yang Aini belikan untuk mak Aini.

Yang paling Aini happy bila mak Aini happy sebab lutut mak yang dahulunya tak boleh nak bengkok dan terpaksa solat menggunakan kerusi sudah pulih.

Dahulunya, mak terpaksa berkerusi roda ketika mengerjakan umrah dan kerap mengadu tidak boleh berdiri lama dan duduk dengan selesa sebab lutut yang sakit. Tetapi semenjak mengambil Set Sendi dan Saraf Shaklee, sekarang sudah makin gagah dan laju bergerak ke sana ke mari. Naik tangga pun sudah dah tak mengadu sakit lutut lagi. Alhamdulillah.

BIMBINGAN

Disebabkan pengalaman diri sendiri yang proven, Aini banyak memberikan bimbingan kepada semua customer yang membeli dengan Aini secara berterusan.

Pengalaman merupakan pelajaran dan guru yang terbaik untuk Aini dalam bantu menyelesaikan masalah anda.


Antara bimbingan yang Aini berikan ialah

  • Penyusuan

Disebabkan Aini mengamalkan Set Penyusuan Shaklee, Aini juga berpengalaman dalam membimbing orang dalam penyusuan dengan berkongsikan tips dan trick untuk mendapatkan susu badan yang lebih banyak dan berkualiti.

Sebab banyak sahaja tetapi tidak berkualiti dan pekat akan membuatkan baby kerap bangun malam dan badan baby tidak mendapat nutrisi yang lengkap.

  • Kecantikan

Disamping itu, effect kulit Aini yang semakin sihat dan jeragat yang pudar selepas mengamalkan Shaklee juga menjadikan Aini mendalami dan mempelajari ilmu kecantikan dan fokus kepada Set Kecantikan dan Skincare Shaklee.

Selain itu, Aini juga merupakan certified beauty spa yang diiktiraf, Alhamdulillah. Dan ini yang banyak membantu Aini untuk lebih mengenali masalah kulit dan cara yang terbaik untuk membantu anda mendapatkan kulit yang sihat dan bebas cela dan masalah.

  • Kelas dan Mentoring

Dan Aini banyak dijemput untuk memberikan kelas berkaitan kesihatan, kecantikan dan produk untuk membantu lebih ramai memahami kepentingan nutrisi dan micronutrien terhadap kulit dan tubuh badan.

Selain itu, Aini juga dijemput untuk menyampaikan kelas berkaitan bisnes untuk memberi kesedaran kepada lebih ramai orang berkaitan bisnes dan masa depan.

Dan Aini juga berpengalaman dalam memberikan bimbingan dan mentoring from Hero to Zero bagi yang ingin memulakan bisnes Shaklee ini. Malah membantu lebih ramai mencapai income 4-6 angka sebulan dengan coaching dan sistem yang terbukti berkesan.

  • Weight Loss Coach

Dan dengan kejayaan diri yang berjaya turunkan berat sebanyak 8kg, menjadikan Aini banyak berkongsi ilmu kurus, sihat dan reverse penyakit kepada lebih orang ramai.

Dan melalui formula kurus yang terbukti berkesan, ramai yang telah berjaya menurunkan berat 2-3kg dalam tempoh hanya 1-2 minggu melalui lauk pauk dan masakan Melayu seperti rendang, kari, masak lemak, sambal dan macam-macam lagi. Malah kuih muih, kek dan dessert pun lulus untuk dimakan ketika diet.

Lagi banyak anda makan makanan seperti ini, lagi cepat anda kurus. Aini akan berikan tips dan tricks untuk anda.

Dengan ini sekaligus menjadikan Aini coach untuk membantu membimbing mereka yang ingin kurus dan sihat bebas penyakit tanpa perlu tinggalkan masakan dan makanan kegemaran.

SERVICE YANG DITAWARKAN

1. COD dan Postage

Aini menawarkan service untuk COD produk Shaklee di sekitar bandar Senawang, Seremban dan sekitarnya.

Dan postage di seluruh Malaysia. Untuk postage, kebiasannya mengambil masa 1-3 hari untuk sampai. Tetapi rata-rata customer yang membeli dengan Aini yang submit order sebelum jam 2.30 pm setiap hari akan receive barang keesokan harinya. Alhamdulillah.

Service Aini memang sangat laju tak kiralah COD ataupun Postage sebab memang style Aini laju dalam bekerja dan usaha memberikan yang terbaik buat customer Aini.


2. Consultation

Berbekalkan ilmu sains dan perubatan yang Aini belajar ketika degree dulu dan bimbingan dari pakar-pakar dalam bidangnya seperti Dr Redza Benjamin, Dr Hafiz, Dr Norman dan Dr Ramesh, Aini juga berjaya membantu customer yang memerlukan bantuan dan konsultasi dari Aini.

Antara konsultasi yang Aini berikan termasuklah berkaitan masalah kulit, masalah kesihatan general dan weight management.

  • Jika anda mempunyai masalah kulit, boleh contact Aini.
  • Jika anda mempunyai masalah kesihatan yang lain, boleh berbual dan dapatkan konsultasi dengan Aini untuk cadangan supplement yang sesuai.
  • Jika anda nak kurus dan inginkan bimbingan dan bantuan untuk kurus dari A to Z, boleh contact Aini.
  • Jika ada di antara anda yang mencari supplement Shaklee, Aini akan berikan sekali tips dan tricks.
  • Jika anda ingin menambahkan pendapatan, boleh hubungi Aini.

Ini nombor Aini sekiranya anda inginkan bantuan dari Aini dan boleh whatsapp Aini di sini < 012 399 0287 >

Anda juga boleh mendaftar keahlian dengan Aini untuk bimbingan dan cadangan cara makan yang berkesan.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *