Set Kurus Shaklee : 3 Langkah Paling Berkesan ǀ Aini Salleh

Kurus Sebelum Raya Dengan Set Kurus Shaklee | Aini Salleh

Lagi beberapa hari sahaja nak masuk bulan puasa dan selepas itu raya Aidilfitri. Tak sabar rasanya. Dua minggu yang lepas, Aini dan anak-anak ikut suami ke mall jalan-jalan sambil cari baju sekolah anak. Sekali tu ternampak satu baju ni yang memang cantik dan warna putih. Tapi bila tengok size, Allah size XS pula. Suami cakap tak muat ni.

Kalau dulu zaman bujang Aini memang pakai size XS. Tetapi sejak dah berkahwin dan bersalin anak pertama lagi, size XS tu tinggal kenangan. Baju pun banyak yang tak boleh dipakai lagi. Sebab badan dah kembang.

Tapi sejak Aini amalkan Formula Fat Burning Machine (FBM) ni, Alhamdulillah banyak membantu Aini dalam penurunan berat badan. Bayangkan Aini nya badan dah hampir nak pakai size M sebab baju saiz S tu dah almost macam sarung nangka. Jadi tak selesa nak pakai.

Jadi, sebelum raya tahun ni, Aini akan usaha fit dan tone kan badan untuk boleh fit baju saiz XS. Aini dah capai berat ideal yang Aini nak iaitu 45.50 kg dari berat 53.50 kg. Jadi sekarang ini, Aini just nak kekal fit dan tone kan muscle supaya padat dan pejap. Nanti bolehlah keluarkan semula baju yang tersimpan di dalam kotak untuk dipakai semula. Yesss tak sabarnya. Ok ini target Aini sebelum menjelang raya ini. InsyaAllah.

Perjalanan kurus Aini

  • 53.50 kg —> September 2022
  • 52.00 kg —> Oktober 2022 (loss 1.50 kg)
  • 49.70 kg —> November 2022 (loss 2.30 kg)
  • 47.95 kg —> December 2022 (loss 1.75 kg)
  • 46.40 kg —> January 2023 (loss 1.55 kg)
  • 45.50 kg —> February 2023 (loss 0.90 kg)

Total loss —> 8 kg dalam 6 bulan

Set Kurus Shaklee : 3 Langkah Paling Berkesan ǀ Aini Salleh
Total loss weight 8.0kg

Ini pun Aini buat santai-santai sebab Aini masih menyusukan baby. Dan Aini mulakan FBM ni sejak habis pantang dan baby berusia 2 bulan. Sebab itu proses penurunan berat badan Aini agak slow berbanding dengan testimoni kawan-kawan yang lain yang loss 2-3 kg dalam seminggu.

Formula FBM ini memang terbukti berkesan dan ramai yang dah berjaya menurunkan berat badan, sihat dan reverse penyakit. Dan syarat utama untuk amalkan FBM ini adalah dengan mengambil Set Kurus Shaklee. Ini penting kerana Aini bukan sahaja nak bantu anda kurus, tetapi Aini nak bantu anda optimumkan fungsi organ detox anda dan cukupkan keperluan nutrisi di dalam tubuh badan anda.

Sebolehnya, kita taknaklah bila dah kurus tetapi muka kusam tak bermaya dan tubuh badan letih, lesu dan tak bertenaga. Tujuan kita kurus untuk sihat tetapi sebaliknya akan terjadi bila kurang nutrisi dalam tubuh badan. Ini memang kurus, tetapi kurus yang tak sihat.

Sebab itu, Aini tekankan syarat utama untuk Aini bantu anda kurus, sihat dan reverse penyakit adalah dengan mengambil Set Kurus Shaklee. Dan sehingga ke hari ini, Aini pun masih mengambil set ini untuk cukupkan keperluan nutrisi Aini dan baby yang masih menyusu. Malah penyusuan pun masih berjalan lancar. Tiada isu susu drop. Anda boleh juga baca artikel berkaitan Set Kurus Shaklee ini.

Dan menjelang bulan puasa ini, Aini buat Projek Ramping Raya khas untuk bantu anda turunkan berat 10 kg sebelum raya. Dan disebabkan kita dalam bulan puasa, jadi amat penting untuk anda topup Set Puasa Shaklee untuk bantu anda kekal hidrate, bertenaga dan kenyang sepanjang hari. Set ini sangat penting untuk membantu anda

Nak join Projek Ramping Raya 2023?

Nak turunkan berat 10 kg sebelum raya?

Boleh whatsapp Aini di < 012 399 0287 >

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *