Kegembiraan Beraya Dengan Duit Raya Dari Shaklee | Aini Salleh

Bila tiba musim perayaan semua orang mesti happy especially yang bekerja. Alasannya sebab akan dapat duit gaji dan bonus in advance dari tarikh yang sepatutnya, malah ada pekerjaan yang memberikan bonus kepada pekerjanya sebagai tanda penghargaan. Alhamdulillah rezeki masing-masing dapat duit raya awal.

Kebahagiaan setiap orang itu berbeza-beza bila dikaitkan dengan duit lagi-lagi di musim perayaan kerana perbelanjaan dan keperluan setiap orang itu berbeza-beza. Yang penting membahagiakan keluarga selagi berkemampuan itulah yang menjadi matlamat utama. Senyuman orang yang tersayang dan anak-anak itulah yang menjadi kebahagiaan diri sendiri.

Macam Aini sendiri, walaupun pekerjaan Aini dulu tidaklah menjanjikan bonus setiap kali perayaan berbanding suami yang setiap tahun akan dapat gaji awal dan disertakan dengan bonus, Aini tetap bersyukur sebab dapat belanja suami dan anak-anak makan, dapat berjalan bersama. Tetapi sejak dah tak bekerja dan menjadi surirumah, situasinya dah berbeza. Sebab duit hanya datang dari suami yang mana 100% perbelanjaan datang dari suami.

Dan sebab inilah yang menjadi titik tolak kenapa Aini berusaha nak jana pendapatan dengan bisne Shaklee. Walaupun belanja isteri dan anak-anak itu tanggungjawab suami, still Aini tak tergamak membebankan suami dengan perbelanjaan yang banyak hanya kerana ingin memenuhi keperluan Aini dan anak-anak. Lagi-lagi dengan suami yang bertukar kerja, kewangan yang kurang stabil, menjadikan Aini tak boleh nak berfikir dan menjadi seorang yang selfish.

Walaupun seorang surirumah, Aini nak juga bantu suami dari segi kewangan dan kukuhkan semula ekonomi rumahtangga. Dan yang paling penting ialah kewangan diri sendiri. Kalau diri sendiri pun masih terkontang kanting, duit pun tiada, simpanan pun zero, macam mana nak tolong suami. Macam mana nak survive if anything happened. Nauzubillah, kita tak meminta benda buruk terjadi, tetapi perlu sentiasa beringat.

Sebab itulah Aini nekad untuk bersungguh-sungguh untuk buat bisnes Shaklee dan dapatkan duit raya awal hasil dari bisnes ini.

Bagaimana cara untuk dapatkan duit raya awal hasil dari bisnes Shaklee?

Syarat utama untuk dapatkan duit raya awal ini ialah dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar dengan menjadi bisnes partner Aini dan menjadi sebahagian dari keluarga Impeeyan Academy.

Selepas itu, anda boleh membeli supplement untuk keperluan diri dan keluarga dan orang sekeliling hanya dengan berkongsi berkaitan dengan Shaklee. Nak share apa dan teknik proven untuk jana pendapatan Aini akan bantu guide di dalam group coahing nanti. InsyaAllah.

Segala tips dan trick marketing akan dikongsikan di dalam Impeeyan Academy. Jadi pastikan anda cari Aini untuk mendaftar ya.

Kelebihan yang anda akan dapat apabila mulakan projek Duit Raya Awal bersama Aini dan Impeeyan Academy

 1. Cash melalui 2 poket
  • Untung runcit dari hasil jualan
  • Bonus dari syarikat Shaklee direct ke akaun bank setiap pertengahan bulan
 2. Bonus kepimpinan yang mana hampir 14 jenis yang akan diberikan
 3. Bonus kereta dalam cash reward
  • Ini bermakna Shaklee akan hadiahkan cash bonus yang akan dimasukkan ke dalam akaun bank kita setiap 14 haribulan atau awal dari ini. Setiap tengah bulan, ketika tiada wang, kita ada rezeki lebih

Keuntungan yang akan diperolehi apabila bersama Impeeyan Academy ialah

 1. Coaching offline dan online yang aktif direct dari Aini
 2. Marketing tools fast track untuk beginner
 3. Support group dengan ramai doktor dan ahli dalam bidang kesihatan
 4. Pengurusan team yang sistematik
 5. Reward untuk ahli team
 6. Usrah online secara berkala

Kelebihan dapat duit raya awal dari bisnes Shaklee?

 1. Dapat memberi lebih kepada orang yang tersayang.
 2. Dapat membeli keperluan diri dan reward diri sendiri tanpa perlu menunggu suami hulur.
 3. Tidak perlu menyekat keinginan diri dan anak-anak.

Bestkan bila dapat duit raya awal dengan bisnes Shaklee ini. Jadi anda boleh jadi bisnes partner Aini dan bersama Impeeyan Academy.

Selain itu anda juga boleh baca entry Duit Raya awal.

Nak join Aini dan Impeeyan Academy, boleh whatsapp Aini di sini < 012 399 0287 >

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *